Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: 5 φωτογραφίες που «ανέβασε» μετά την αποχώρηση του από το Survivor

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος αποχώρησε πριν λίγο καιρό από το Survivor για ιατρικούς λόγους. Ο τραυματισμός του στο γόνατο στο παιχνίδι με το ποδόσφαιρο, τον ανάγκασε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ως τώρα, μετά την επιστροφή του:

Για κάθε μέρα… Μια γραμμή χαραγμένη στο παγούρι μου για πάντα ..στιγμές χαραγμένες ,ώρες ,μήνες γεμάτες αναμνησεις,χαμόγελα εντασεις,ηρεμία,συγκινήσεις,μοναξιά,εμπειρίες ζωης,μαθήματα ζωης.. Ένα ταξίδι συνειδητοποιήσης.. Όταν συνειδητοποιείς ποσά λίγα χρειάζεσαι για να ζήσεις ,ποσό λίγα πράγματα έχουν πραγματικά αξία -σημασία στη ζωή Όταν μαθαίνεις να είσαι πραγματικά ευγνώμων για την αγάπη των δικών σου ανθρώπων για την ζεστασιά της αγκαλιάς τους που έχει την δύναμη να ζεσταίνει το σώμα και την ψυχή σου κατω από οποιεσδήποτε συνθήκες ακόμα και όταν είσαι μίλια μακριά.. Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που με δίδαξε αυτό το μοναδικό ταξίδι αυτή η μοναδική έμπειρια ζωης που έζησα .. Για πάντα ευγνώμων 🙏😊 …. #survivorgr #survivor2018 ..

A post shared by Thodoris Theodoropoulos (@only.theo) on