Μίλτος Πασχαλίδης «ΚΙΦ»

Λίγο πριν από την μεγάλη καλοκαιρινή του περιοδεία, ο Μίλτος Πασχαλίδης, κυκλοφορεί το «ΚΙΦ», ένα τραγούδι που είχε λατρέψει με την αγαπημένη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου & το συμπεριέλαβε στο πρόσφατο άλμπουμ «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία».

Το «ΚΙΦ» είναι ένα κομμάτι που ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδά στις εμφανίσεις του, το προλογίζει και το αφιερώνει στους τρεις μεγάλους απόντες… Μάριο Τόκα, Άλκη Αλκαίο & Δημήτρη Μητροπάνο.

Το single «ΚΙΦ» όπως και ολόκληρο το album του Μίλτου Πασχαλίδη με τίτλο «Τραγούδια Που Ζουνε Λαθραία» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Λίγα λόγια για το album:

O Μίλτος Πασχαλίδης κυκλοφορεί ολόκληρο το νέο του άλμπουμ-γεγονός, που περιλαμβάνει δέκα τραγούδια του Μάριου Τόκα και του Άλκη Αλκαίου. Η προετοιμασία του άλμπουμ «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» κράτησε πολλά χρόνια. Μάλιστα, κάποια από τα τραγούδια έχουν ακουστεί στις μουσικές παραστάσεις του Μίλτου Πασχαλίδη, ο οποίος -συναισθηματικά φορτισμένος- «πρόδιδε» στο ακροατήριό του τα πολύτιμα δώρα των δύο δημιουργών. Όμως, τώρα οι κρυφές και λαθραίες στιγμές των τραγουδιών, έχουν βγει πιά στο φως!

Ακούστε το