Έλα στη θέση μου: Το «δόλωμα» του Θοδωρή πετυχαίνει

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου είδαμε πως ο Γιαν συνεχίζει το σχέδιό του για να ρίξει την Μένη και είναι πολύ πιο οργανωμένος απ’ ό,τι η ίδια πιστεύει…

Στο επεισόδιο 177 στη σειρά Έλα στη θέση μου που θα προβληθεί τη Δευτέρα 18/6/18 στις 21:00, θα δούμε πως το «δόλωμα» του Θοδωρή πετυχαίνει, και η Μένη πλησιάζει τον Λεωνίδα. Η Σύλβια στήνει κι αυτή ένα «δόλωμα» με τη σειρά της και στέλνει τον Δαμιανό μακριά, σε αναζήτηση του πατέρα του και των μετοχών.

Στο επεισόδιο 178 στη σειρά Έλα στη θέση μου που θα προβληθεί τη Τρίτη 19/6/18 στις 21:00, θα δούμε πως ο Δαμιανός φεύγει για Κύπρο νομίζοντας ότι θα συναντήσει τον πατέρα του, ενώ ο Λεωνίδας προσεγγίζει την Μένη προκειμένου να της αποσπάσει πληροφορίες. Η Μίκα ανακαλύπτει το δαχτυλίδι που κρύβει ο Λουκάς, ενώ ένα μήνυμα της Έλλης φέρνει αναστάτωση στην έπαυλη.

Στο επεισόδιο 179 στη σειρά Έλα στη θέση μου που θα προβληθεί τη Τετάρτη 20/6/18 στις 21:00, θα δούμε πως το σχέδιο του Βλάση να παγιδέψει την Μένη αποτυγχάνει παταγωδώς, αλλά η τύχη αφήνει ένα παραθυράκι ανοιχτό στην παρέα της αυλής. Κι ενώ ο Λεωνίδας γίνεται κατάσκοπος στην… έδρα της Μένης, ο Δαμιανός επιστρέφει πυρ και μανία από την Κύπρο, έτοιμος να ξεμπροστιάσει τη Σοφούλα.

Στο επεισόδιο 180 στη σειρά Έλα στη θέση μου που θα προβληθεί τη Πέμπτη 21/6/18 στις 21:00, θα δούμε πως ο Ηρακλής αποκαλύπτει στη Σύλβια την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Αντρέα Σοφοκλέους στην Ιταλία και η Σύλβια σοκάρεται.

Στο επεισόδιο 181 στη σειρά Έλα στη θέση μου που θα προβληθεί τη Παρασκευή 226/18 στις 21:00, θα δούμε πως η Μίκα φαίνεται να προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να συνεχίσει ή όχι τη σχέση της με τον Βλάση μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις για τον Λουκά και την Αιμιλία.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς στο HappyTv.gr