Παρθένα Ζωή: Για τη Ζωή αρχίζουν τα βάρη της μητρότητας

Τι θα δούμε στη σειρά Παρθένα Ζωή τις επόμενες ημέρες;

Στο επεισόδιο 178 στο τηλεοπτικό σήριαλ Παρθένα Ζωή που θα προβληθεί την Δευτέρα 18/6/18 θα δούμε ο Άρης και η Ζωή παραδέχονται τον έρωτά τους κι ο Άρης της υπόσχεται πως ότι και να γίνει στο τέλος οι τρεις τους θα είναι μαζί. Ο Παύλος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πόσο κοντά μπορεί να βρίσκεται στη μάνα του και περιμένει με αγωνία την επιβεβαίωση του ντέντεκτιβ. Για τη Ζωή αρχίζουν τα βάρη της μητρότητας καθώς κάνει το πρώτο της ξενύχτι, ενώ η Μαρίνα αρχίζει να πιέζει τον Άρη για τον «διακανονισμό» της επιμέλειας με τη Ζωή.

Στο επεισόδιο 179 στο τηλεοπτικό σήριαλ Παρθένα Ζωή που θα προβληθεί την Τρίτη 19/6/18 θα δούμε ο Άρης μαθαίνει για τη μάνα του και αμφιταλαντεύεται για το αν πρέπει να μιλήσει στον Παύλο ή όχι. Ο Παύλος εξοργίζεται για ακόμα μία φορά, με την πρόθεση του Άρη να «ανακατευτεί» στα οικογενειακά του και τη λύση στο δίλλημα του Άρη δίνει η Μαρίνα που τους ενημερώνει για τη σύλληψη του πατέρα της.

Στο επεισόδιο 180 στο τηλεοπτικό σήριαλ Παρθένα Ζωή που θα προβληθεί την Τετάρτη 20/6/18 θα δούμε ο Παύλος δεν μπορεί να φανταστεί ποιον μπορεί να αφορά η εξέταση DNA που βρήκε στα συρτάρια του Άρη. Στο μεταξύ ο Άρης βλέπει πως η Ζωή έχει πανικοβληθεί με την υπόθεση του Καλογιάννη και προσπαθεί να την ηρεμήσει. Την ίδια ώρα ο Μάρκος καλεί τον Παύλο στο σπίτι με αποτέλεσμα εκείνος να διαπιστώσει πως η Σοφία προτίμησε να καλέσει τον Άρη αντί γι’ αυτόν σε μια στιγμή κρίσης.

Στο επεισόδιο 181 στο τηλεοπτικό σήριαλ Παρθένα Ζωή που θα προβληθεί την Πέμπτη 21/6/18 θα δούμε ο Άρης αποκαλύπτει στον Παύλο πως είναι αδέρφια και ο Παύλος γίνεται έξαλλος μαζί του, που του το κράτησε κρυφό. Το νέο γίνεται γνωστό και στην Μαρίνα, που αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το γεγονός προς όφελος της.

Στο επεισόδιο 182 στο τηλεοπτικό σήριαλ Παρθένα Ζωή που θα προβληθεί την Παρασκευή 22/6/18 θα δούμε η είδηση πως βρέθηκε η μάνα του Άρη και του Παύλου αποτρέπει την τελευταία στιγμή τη μεγάλη σύγκρουση μεταξύ τους. Τα δύο αδέρφια πηγαίνουν να συναντήσουν την μητέρα, που πριν χρόνια τους εγκατέλειψε και να ζητήσουν τις απαντήσεις που έψαχναν σε ολόκληρη τη ζωή τους.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Παρθένα Ζωή εδώ