Ποιοι πρωταγωνιστούν στη σειρά 8 λέξεις;

8 λέξεις

Πρεμιέρα έκανε η σειρά 8 λέξεις στον ΣΚΑΙ. Ποιοι είναι οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά;

Η Αντρέας Γεωργίου, ο Ιάσονας Παπαματθαίου και η Ειρήνη Καραγιώργη είναι τρεις από τους πρωταγωνιστές της σειράς που προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΙ! Ο σκηνοθέτης είναι ο Ανδρέας Γεωργίου, ενώ το σενάριο είναι της Βάνας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Αντρέας Γεωργίου: Οδυσσέας Καλλέργης (ζωγράφος) Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους γι΄αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταμπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.

Ιάσονας Παπαματθαίου: Μιχαήλ Καλλέργης (πολιτικός, αρχηγός μικρού κόμματος, μεγάλος αδερφός του Οδυσσέα) Φιλόδοξος και δυναμικός. Ανησυχεί για την «εικόνα» του και θα κάνει τα πάντα για να τη διατηρήσει ακέραια και καθαρή, παρότι κρύβει ένοχα μυστικά.

Ειρήνη Καραγιώργη: Ηλιάνα Αρώνη (σύζυγος του Μιχαήλ Καλλέργη, με έντονη φιλανθρωπική δράση και όχι μόνο…) Με σπουδές στην αρχιτεκτονική που δεν ολοκλήρωσε ποτέ… Ευαίσθητη, αλλά καταπιεσμένη από την οικογένειά της, αλλά και από τη θέση της ως σύζυγος αρχηγού κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ