“Κοινός Προορισμός”: Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Δόξας Αγγελή που κυκλοφορεί από την Spicy [video clip]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Κοινός προορισμός” από την Spicy Music. Ένα τραγούδι που έγραψε η ίδια τη μουσική άλλα και τους στίχους. Το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησαν οι: Βαγγέλης Κουμελάς & Νίκος Ισίδωρος. Ο λόγος για την Δόξα Αγγελή. Διαβάστε τη συνέντευξη της τραγουδίστρια και δείτε το βίντεο κλιπ της:

Πότε μπαίνει, για πρώτη φορά η μουσική στην ζωή σου;
Η μουσική μπήκε στη ζωή μου από τα παιδικά μου χρόνια, όταν σιγοτραγουδούσα γνωστές μελωδίες. Στη συνέχεια, με την προτροπή της οικογένειάς μου,ξεκίνησα σε Ωδείο τα μαθήματα του Πιάνου, της Θεωρίας και του Κλασσικού Τραγουδιού και αποφοίτησα μετά από λίγα χρόνια.

Πότε ένιωσες ότι αυτό που θες να κάνεις στην ζωή σου, είναι να ασχοληθείς με το τραγούδι;
Από μικρή κατάλαβα ότι η μουσική και πιο συγκεκριμένα το τραγούδι, ήταν κάτι που με βοηθούσε να εκφράσω τον εσωτερικό μου κόσμο και να εκτονώσω το πάθος και τις ανησυχίες μου. Έτσι, ακόμα κι αν τα σχόλια δεν ήταν πάντα υποστηρικτικά απ’ το περιβάλλον μου, συνέχισα να ονειρεύομαι και να βάζω στόχους για να καταφέρω μια μέρα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι.

Πόσα χρόνια τραγουδάς επαγγελματικά ;
Έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα πριν από οχτώ χρόνια, τραγουδώντας με φίλους σε μαγαζιά του χωριού μου. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων στην πόλη των Ιωαννίνων, δημιούργησα τη μπάντα μου “Somnus” με την οποία κυκλοφορήσαμε τον πρώτο μας δίσκο “Misanthropic Land”. Έκτοτε, έχω συμμετάσχει σε παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, όπου συνεργάστηκα με καλλιτέχνες του χώρου όπως τη Μαρίνα Σάττι, τον Αλέξανδρο Ευκλείδη και τον Δημήτρη Δημόπουλο.

Ποια ήταν τα πρώτα σου μουσικά ακούσματα και πόσο έχουν επηρεάσει τις επιλογές σου και τον τρόπο έκφρασής σου ;
Στο περιβάλλον που μεγάλωσα υπήρχε πάντα μια ποικιλία ακουσμάτων και διαφορετικών μουσικών στοιχείων, από δημοτική -παραδοσιακή μουσική μέχρι rock, έντεχνο και ρεμπέτικο ρεπερτόριο. Όταν όλα αυτά συνδυάστηκαν με την κλασσική μουσική των σπουδών μου, συνειδητοποίησα ότι η μουσική είναι μία, ανεξάρτητα από το είδος και το στυλ, ενώνει τους ανθρώπους και μεταφέρει συναισθήματα. Έτσι, μου αρέσει πάντα να συνδυάζω ήχους και τρόπους από διαφορετικές κουλτούρες για να έχω το αποτέλεσμα που επιθυμώ στις δικές μου συνθέσεις.

Θα ήθελα να μας μιλήσεις λίγο για το νέο σου τραγούδι…
Το νέο μου digital single, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την δισκογραφική εταιρεία Spicy, με τον τίτλο “Κοινός προορισμός” και κινείται σε pop- ethnik ρυθμούς. Πρόκειται για ένα κομμάτι που συνέθεσα στο πιάνο μου και μιλάει για το ταίριασμα δύο ανθρώπων και τα συναισθήματα χαράς και ελευθερίας που αυτό σου προκαλεί. Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Γιώργος Γιαλετζής (Studio 3rd floor) και την επιμέλεια παραγωγής είχε ο Παύλος Χριστοδούλου. Την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Βαγγέλης Κουμελάς & Νίκος Ισίδωρος.

Δείτε το video clip ΕΔΩ

Όταν βρίσκεσαι πάνω στην σκηνή και ο κόσμος από κάτω σιγοτραγουδά μαζί σου, πως νιώθεις;
Είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να νιώθει ότι μέσα από το τραγούδι του επικοινωνεί τα συναισθήματα και τα μηνύματα που θέλει να περάσει στο κοινό . Όταν το καταφέρνω αυτό νιώθω βαθιά συγκίνηση, ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη προς την τέχνη μου!

Που εμφανίζεσαι τώρα;
Είναι μεγάλη μου τιμή που από τις 11 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο θα εμφανίζομαι μαζί με την Έλντα Πανοπούλου, τον Χρίστο Αντωνιάδη και την Δέσποινα Ολυμπίου, σε μια παράσταση με τον τίτλο “Απόψε πάω Μέγαρο”, γεμάτη κέφι, χορό και ωραία μουσική ! “ΟΔΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ” (ex. Duke Night Club Ακαδημίας 43, Τηλ. κρατήσεων 698669659)