Μελάς-Δημάκης-Κατσίγιαννη-Μπάστα: Οι πρωταγωνιστές της νυχτερινής διασκέδασης στο «Cabana»

Αποτελούν αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο δυνατά σχήματα, της αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης!

Ο Ζαφείρης Μελάς, ο Μάκης Δημάκης, η Τζένη Κατσίγιαννη και η Σάσα Μπάστα, αναμένεται να γίνουν, οι πρωταγωνιστές του φετινού χειμώνα, που από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα απογειώνουν τις νύχτες μας, στο «Cabana Live Stage»!

Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό «πάντρεμα», που καλύπτει όλα τα γούστα, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Τα λόγια είναι περιττά, για τον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή, Ζαφείρη Μελά, που χρόνια τώρα, μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες.

Ο Μάκης Δημάκης με την σειρά του, θα εκτοξεύσει το κέφι, σε άλλο level, με το ξεσηκωτικό πρόγραμμα του, αλλά και τα ανεβαστικά σουξέ του!

Η Τζένη Κατσίγιαννη, η μεγάλη «κυρία» του δημοτικού και λαϊκού πενταγράμμου, θα δώσει όλο της το ερμηνευτικό είναι onstage, για πολύ χορό, μέχρι τελικής πτώσης!

Η εκρηκτική Σάσα Μπάστα, θα λάμψει με τη δική της μουσική πινελιά, με το μοναδικό ταπεραμέντο και την ανεβαστική, της σκηνική παρουσία!

Τέσσερις σπουδαίοι ερμηνευτές, έκαστος στο είδος τους, που μαζί με τον Αντώνη Λώκο και την Νατάσα Βελιανίτη, από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Cabana Live Stage», για μοναδικές νύχτες κεφιού και χορού, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Δείτε εικόνες από τα backstages της φωτογράφισης αφίσας τους, δια χειρός Αλέξανδρου Λογαρά!